vittu ku vituttaa

Eikä itse asiassa vituttaa. Tänään oli vaan niin tyhmä ja turha päivä että olen vähän ... tylsistynyt.
Eilisen adventti-illallinen meni loistavasti, pizzaamme kehuttiin vielä tänään, ja koko ilta oli tosi mukavaa. Mul' oli eilen taas Suullinen viestintä-kurssi ja jouduimme kirjoittamaan sellaisen iroonisen itsenäisyyspäivänjuhlapuheen. Meidän oli adjektiiveista täynnä, ja koko tämä "projekti" oli tosi hauskaa. Kurssin jälkeen pitäisi mennä ostoksiin ja sit takaisin kotiin täysillä pussilla jään kautta. En pudonnut -jes. Kotoa taas takaisin postiin ja K-Markettiin, viimeiset ostokset ja sen jälkeen vähän asunnon sivoaamista. Kun Kristina tuli, aloitimme valmistelua ja Rebecca autoi
tuleessaan viimeistaan valmistelemaan pizzaa. Myös Gabriela ja Anne löysivät perille, ja sitten oli vielä Meri, ja Paula, ja vähän myöhään toinen Paula. Oli kyllä kiva porukka, nauroimme paljon ja keskustelu oli ihan oikeasti kaikesta. Jälkkäri sai paljon kehuakin - vanillajäätelö, vispikerma ja vadelmat, namnam. Tästä tulee ilman muuta tämän vuodenvaihtelun jälkkäriksi, kun aion, niin kun viime vuosina, olla koko päivä keittiössä (nyt kun keittiö on olemassa) laittamaan ruokaa ja nauttimaan sen jälkeen hyvästä ruuastakin. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että jostain syystä en oikeasti viitsi olla poissa tästä kaupungista vuodenvaihdon aikana. Haluan olla Tuomikirkon edessä katsomaan ilotulitusta, nauttimaan kaupungin tunnelmasta pari tuntia (jos säätilanne ei vaihtelee, niin ehkä vain pari minuttia ;)) ja sen jälkeen olla ... kahdestaan. Ehkä TREelle matkustaan siis heti vuoden alussa kahdeksi yöksi, jos mahtuis sen suhteen, että tää on meidän ainoa aikaa yhdessä 3 kuukauden jälkeen ja emme tiedä vielä, miten se sen jälkeen sujuu. Vaikka Treellekin haluaisin matkustaa taas Annen kanssa. Onhan se kuitenkin Tampere, ei voi muuta.
Mutta ehkä pääkaupungille saan vierailuakin ens vuonna.

Noh mut hei, eilisestä vielä. Tytöt lähtivat keskiyönä ja Kristinan kanssa istuimme vielä kahteen asti keittiössä katsomassa videoita youtubesta. Hauskaa ku Suomesta tuli niin paskamusiikki Euroviisuun 1970-80-luvulla XD Voi kamalaa!!! ... siirsimme aihetta siis nykymusikiin ja kuuntelimme vähän herra Mikojania ja Popedaakin kun Drive Songia piti näyttää Kristinalle. But it's in Finnish! - Onpa kyllä vielä mukava muisto, tämä.
Mitäs vielä... tytöt on tänä iltana VirginOilissa katsomaan 69Eyesin keikkaa, kun itse makaan sohvalla kuntelemassa vähän Musetta, vaikkakin ei jaksaa kuunnella paljon muuta kun The Restistance ja Black Holes&Relevations levyjä. He aikovat mennä keikan jälkeen taas Bäkkäriin, mutta ei tätä tänään oikeasti maistuu. Laiskapäivä. Olin niin väsynyt koko ajan että en ehtinyt tehdä mitään. Noniin, kirjoitin pari arkistokorttia. Kyllä mä rakastan suomen lauseoppi. ...Hyi. -.-° Huomenna siitä sitten enemmän.
Vähän ärsyttävä että olisin tänään Espoossa, jos keikkaa ei jouduttaisi peruttuksi sen baarin takia. Eli ei muuta kun kiitos kovasti -.- Ei arvistustakaan, miksi keikkaa siirettiin juuri Seinäjoelle, mut hei. Ens vuonna on vielä mahdollista keikkoihin. JA tietysti Kouvolassa ens lauantaina. Eli keikkaa odotellessa.
Juu, ja sain vielä viestin rakas isovelista :D Julius kävelee molemmilla käsillä ja yritä itse kävellä kaiken pitkin, mihin hän osaa tarttua kiinni. Onhan Juliuskulta nyt jo isopoikakin! <3 Hän varmasti kävelee itse joulun aikana. Hehe. Iso pikkukultani. <3

Ehkä menisin jo nukkumaan... tai ainakin lukemaan 27:tä.
Huomiseen!

No comments:

Post a Comment